Aanmelden bureaus

“Wij hebben van de week via uw site een grote outplacementopdracht in Amsterdam binnengehaald.
Het werkt dus!”

Met uw website presenteert u uw diensten aan potentiële cliënten, maar hoe zorgt u dat potentiële cliënten op uw website komen?

Met een vermelding op Outplacementbureaus.nl komt u gericht in contact met belangstellenden voor outplacement in uw eigen regio, of uit het hele land. Wanneer een bezoeker klikt op de vermelding van uw bureau op Outplacementbureaus.nl, komt hij of zij direct op uw eigen website. Outplacementbureaus.nl brengt de juiste bezoekers op uw site (door een proces dat ook wel geduid wordt als ‘funneling’).

Door een combinatie met social media (Twitter) en zoekmachineoptimalisatie krijgt u met een vermelding op Outplacementbureaus.nl bezoekers op uw website die gericht op zoek zijn naar outplacement. Met name voor kleine en middelgrote bureaus is adverteren op Outplacementbureaus.nl zeer betaalbaar èn efficiënt.

Een regionale vermelding op Outplacementbureaus.nl kost slechts €129 (excl. BTW) voor een jaar. Een vermelding in de rubriek “Landelijk werkende outplacementbureaus”, waarmee u niet alleen op de homepage maar ook op elke resultatenpagina verschijnt, kost slechts €269 (excl. BTW) voor een jaar.

Uw aanmelding geldt voor een jaar. Ongeveer een maand voor afloop van de plaatsingstermijn ontvangt u een factuur voor het volgende jaar. Wilt u niet verlengen? Dan volstaat een berichtje vóór het einde van de vermeldingstermijn. Als u reeds een factuur ontvangen had en u bent op tijd met afmelden, dan ontvangt u per ommegaande een creditfactuur en de vermelding stopt.

Wilt u eerst meer weten over uw vermelding of hebt u hulp nodig bij het invullen van het formulier? Bel dan met 06-43170100 of mail met mail@outplacementbureaus.nl.

Uw vermeldingDe heer Mevrouw(Een vierkant plaatje geeft het beste resultaat, liever niet groter dan 2MB)


Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

Aanmelden